Hva er egentlig digital markedsføring? Vi tar gjerne en prat og en kaffe rundt dette fagområdet. Digital markedsføring, riktig utført over tid, kan gi ditt firma økt synlighet og vekst. Vi i Up & Away tror at mange selskap har svært mye å hente når det kommer til å nå bedre ut til sine målgrupper. Interessert i å høre hvordan?

Avtal møte
VÅRE TJENESTER

Digitale leveranser

Se alle våre tjenester
Programmatisk annonsering

Annonsering  som er relevant, effektiv og målbar. Vi har benyttet dette med gode resultater for flere B2B-selskap mot svært definerte grupper beslutningstakere

SEM - søkemotorannonsering

Vi hjelper deg å øke trafikken til dine nettsider med effektive, betalte søkeannonser og ubetalte tiltak som sikrer din bedrift god synlighet når dine kunder søker.

E-handel og webshop / netthandel

Vi har lang erfaring med å sette opp og drifte ehandelsløsninger. Vår foretrukne plattform er Shopify.

SEO - søkemotoroptimalisering

Optimaliser websiden og sørg for at den er godt synlig når kundene dine leter etter deg på nettet.

FILOSOFI

Digitalt overblikk

Det kan være forvirrende å orientere seg i den digitale jungelen. Vi hjelper deg med å utarbeide en overordnet digital strategi med klare rammebetingelser og tydelige KPIer. Sammen velger vi de teknologier og kanaler som er riktige for at nettopp dine aktiviteter skal lykkes.

View Showreel 2017 — 1:38
VÅRE KUNDER

Tillit

Vi jobber med mange typer kunder og opplever å få tillit fordi vi setter kundens behov og resultat som vår primære agenda. Vi har jobbet med mange større aktører både på internasjonalt- og nasjonalt nivå. Ta kontakt med oss, så forteller vi gjerne mer om dette.