VÅRE TJENESTER

Digital markedsføring er moro

Vi stortrives med å lete etter de riktige løsningene. Forske og vurdere, undersøke tallmaterialet og legge en strategi. Akkurat som detektiver på jakt etter spor. Vi søker det optimale utsiktspunktet slik at vi kan velge riktig verktøy og kanal. Rett og slett moro. Og ganske spennende også.

Datadrevet markedsføring

Det er kundenes adferd som forteller oss hvem de er. Alt de foretar seg er med på å danne et viktig datagrunnlag. Les mer om dette her.

Programmatisk annonsering

Annonsering som er relevant, effektiv og målbar. Vi har benyttet dette med gode resultater for flere B2B-selskap mot svært definerte grupper beslutningstakere.

E-handel og webshop

Vi har lang erfaring med å sette opp og drifte ehandelsløsninger. Vår foretrukne plattform er Shopify.

Annonsering i sosiale medier

Nå dine målgrupper med presist og engasjerende innhold på f.eks. LinkedIn, Facebook, YouTube, Instagram og Snapchat.

SEM - søkemotorannonsering

Vi hjelper deg å øke trafikken til dine nettsider med effektive, betalte søkeannonser og ubetalte tiltak som sikrer din bedrift god synlighet når dine kunder søker.

Konverteringsoptimalisering (CRO)

Vi ser på kundereisen og i hvilken grad websiden fanger opp de signaler og ønsker som kundene dine gir uttrykk for.

Webside / landingsside

Vi hjelper til med å lage effektive og rimelige webløsninger som står sentralt i din bedrifts digitale tilstedeværelse.

Kommunikasjonsrådgivning

Hvordan ønsker du å bli oppfattet av dine kunder?  Hvilke unike kvaliteter har du som bør vær en del av din kommunikasjon?

SEO - søkemotoroptimalisering

Optimaliser websiden og sørg for at den er godt synlig når kundene dine leter etter deg på nettet. Vi jobber både med tekstuelt og teknisk innhold.

FILOSOFI

Digitalt overblikk

Det kan være forvirrende å orientere seg i den digitale jungelen. Vi hjelper deg med å utarbeide en overordnet digital strategi med klare rammebetingelser og tydpelige KPIer. Sammen velger vi de teknologier og kanaler som er riktige for at nettopp dine aktiviteter skal lykkes.

View Showreel 2017 — 1:38
RAPPORTERING og analyse

Vi elsker tall

Det er tallene som forteller oss om det vi holder på med faktisk fungerer. Det er vår oppgave å gi dem mening og deretter mandat for veivalgene vi skal ta. Alle våre digitale kampanjer blir fulgt opp med grundig analayse og rapportering. Slik at vi er helt trygge på effekten av det vi gjør.

VÅRE KUNDER

Tillit

Vi jobber med mange typer kunder og opplever å få tillit fordi vi setter kundens behov og resultat som vår primære agenda. Vi har jobbet med mange større aktører både på internasjonalt- og nasjonalt nivå. Ta kontakt med oss, så forteller vi gjerne mer om dette.

Er du klar?

La oss jobbe sammen

We create amazing Webflow templates for creative people all around the world and help brands stand out.

Ta kontakt